Tort cu trei ciocolate

de delia64 in Torturi, 31 Mai 2014 | 6852 vizualizari

 

Pentru ca maine este ziua copilului m-am gandit sa fac ceva deosebit pentru copilasii mei dragi .
Ei au mancat asa ceva in Spania la sora Danutei si tare au laudat-o .
Asa ca m-am inspirat de la Ancuta si am facut si eu .
Am mai modificat un pic si iata ce a iesit !!!

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 200 gr. biscuiti
  • 200 gr. unt
  • Crema numarul 1 -ciocolata amaruie
  • 200 gr. ciocolata amaruie
  • 350 ml . frisca Hulala
  • 1 plic de gelatina de 10 gr.
  • Crema numarul 2-ciocolata alba
  • 200 gr. ciocolata alba
  • 350 ml. frisca
  • 1 plic gelatina
  • Crema numarul 3-ciocolata de lapte
  • 200 gr. ciocolata de lapte
  • 350 ml. frisca
  • 1 plic gelatina
  • Glazura
  • 1 plic de glazura cu gust de ciocolata Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu trei ciocolate:

Blatul din biscuiti

Macinam biscuitii.

Topim untul si amestecam cu biscuitii pe foc cateva minute pama se omogenizeaza.

Intr-o tava cu peretii detasabili asezam blatul de biscuiti si il dam la frigider sa se raceasca.

Crema nr. 1 -ciocolata amaruie

Gelatina se pune la hidratat in 50 ml. apa rece .

Intr-o cratita punem 150 ml. frisca lichida si ciocolata amaruie rupta bucatele , amestecam pana se topeste ciocolata si luam de pe foc .

Lasam 5 minute sa se raceasca si intre timp punem gelatina hidratata pe foc amestecand 2 minute sa se omogenizeze si o turnam peste crema de ciocolata  amestecand . Punem crema la frigider si intre timp batem 200 gr. frisca .

Amestecam crema cu frisca batuta si turnam peste blatul de biscuiti .

Lasam la rece pana ce pregatim crema de ciocolata alba .

Procedam ca si la prima crema  si turnam crema alba peste crema de ciocolata amaruie si dam la rece .

Facem crema de ciocolata de lapte  si turnam peste crema alba .

Lasam la frigider 2-3 ore .

Scoatem tortul de la frigider si  il asezam pe un platou , detasam partea laterala a tavii si  pregatim glazura .

Introducem 1 minut plicul cu glazura la cuptorul cu microunde si taiem coltul plicului apoi glazuram tortul .

Nu am avut rabdare pana maine , am gustat in aceasta seara si este minunat .

Va recomand acest tort minunat ,

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

Blatul din biscuiti are un gust minunat .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323514
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323516
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323517
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323518
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323519
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323520
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323522
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323523
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323524
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323525
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323526
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323527
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323528
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323529
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323530
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323531
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323532
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323533
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323563
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323564
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323565
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323566
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323567
retete culinare - Tort cu trei ciocolate 323568

COMENTARII (38)

delia64 1

02.06.2014, 17:42

laura-n

botcrina 1

06.06.2014, 13:23

Delicios, am sa incerc si eu!

delia64 1

06.06.2014, 14:36

Merita Crina , e grozav !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S