Tort cu zmeură,ciocolată şi şampanie

de diaconta in Torturi, 22 Feb 2015 | 7570 vizualizari

COMENTARII (74)

Valclaudia 1

22.02.2015, 18:41

ce minunatie!

reisnaor_2006 1

22.02.2015, 18:42

sigur fac diabet cu asa reteta

MotanLaOale 1

22.02.2015, 18:46

frumos

diaconta 1

22.02.2015, 18:46

Roxana,cu reteta ori cu tortul? ))

diaconta 1

22.02.2015, 18:47

Claudia,delicios a fost

Panacris 1

22.02.2015, 18:49

Super delicios! Oi învăța și eu anul ăsta să fac torturi de asemenea clasă Poate că da, având astfel de profesori minunați Mi-am lansat singură o provocare

Cris2711 1

22.02.2015, 18:51

Maestro Dia o felie si la noi

simona72 1

22.02.2015, 18:52

Dia draga felicitari, din suflet o zic, pt toata munca depusa. Numai cine nu a incercat nu stie cata munca si efort iti trebuie, rabdare si indemanare...Sunt sigura ca este delicios si imi face cu ochiul crema aia de sampanie. Acum cand vreau un sfat te sun

RuxyRux 1

22.02.2015, 18:52

Wow!!! Spectaculos! Arata incredibil!

Dya Daniela Andrei 1

22.02.2015, 18:55

Bravo Dia! Multa munca!

diaconta 1

22.02.2015, 18:55

Cristina,eu sunt sigura ca vei reusi ori ce iti propui,ambitie ai,talent de asemenea.Doar putin exercitiu iti trebuie

diaconta 1

22.02.2015, 18:55

Crisulina,te astept cu drag

cristinutanicolita 1

22.02.2015, 18:55

diaconta 1

22.02.2015, 18:56

Simona,multumesc .Cred ca secretul este ca le fac intotdeauna cu mare drag,pentru persoane dragi.Torturile imi ies chiar mai bine ca prajiturile )))) Crema de sampanie este foarte simpla chiar de pare sofisticata.Poti sa ma suni cand doresti,te ajut cu drag

diaconta 1

22.02.2015, 18:57

Ruxy,esti o scumpa,ca de obicei

gaby_duceag 1

22.02.2015, 18:58

tu Die tuuuuuuu, cu astaaaaa ai depasit orice limita tuuu!
e.....e SENZATIONAL! de frumos si cre' ca si de bun!
numa' o chestie ma-nerfeaza
aici nu mai esti jumate ca io nu as putea orna asa frumos un tort asa mare si n-o zic ca alintatura da' zau nu ma descurc cu glazura de ciocolata
tu! frumos tare, tare, tare!

Bya Ralu 1

22.02.2015, 18:59

arata perfect diutzo

diaconta 1

22.02.2015, 19:00

Saru'mana tu jumatate , tu Asta ziceam ca mie imi ies torturile mai bine ca si prajiturile simple ))) Am vazut io niste defecte si la asta si m-am nervat )) Iar baiatul a facut poze la sectiune si se vedeau "greselile" )))))) Is cam nebuna,asa-i?

diaconta 1

22.02.2015, 19:01

Si sa stii ca a fost mega delicios.Asa de fain s-au intrepatruns aromele alea,ca ai fi tot mancat.Pe bune!!!

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:02

foarte ))
sa ma inveti si pe mine cum glazurezi asa, de unde incepi, cum faci intai susu' apoi josu' ori cum? ))

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:03

cum faci sa curga asa fain pe laterale? ca la mine curge mult intr-o parte si deloc in alta
deci chiar nu stiu

simona72 1

22.02.2015, 19:04

Asai tu Gaby?? Daca tot zici de cioco ia sa vad voi stiti cum se face glazura aia care imbraca torturile daca ii lucioasa. Are si o denumire, dar nu stiu exact...ceva oglinda...am vazut niste turturi care aratau super imbracate si luceau...

Catalina L 1

22.02.2015, 19:04

mama mia...ce frumos si bun

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:04

Am vrut sa te intreb daca l-ai taiat inainte de a-l da omului ))))))) da' apoi am citit

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:05

simo, nu stiu nici aia
tocmai asta zic ca-s varza la ornat cu glazuri. pun glazura apoi tapetez cu ceva ca sa nu fie urat )))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema ganache (reteta video)