Tort de biscuiti cu miez de lapte

de amalia01 in Torturi, 29 Apr 2013 | 4127 vizualizari

 

De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...

 

INGREDIENTE

blat:

  • 500 g biscuiti simpli
  • 5 lingurite cacao instant
  • 100 ml apa calda

crema:

  •  225 g branzica “miez de lapte” 
  • 100 g unt 
  • 5 linguri de zahar 
  • 200 ml frisca vegetala 
  • 2 plicuri de intaritor pentru frisca;
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu miez de lapte:

Crema:

Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;

Se amesteca cu untul;

Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;

Frisca se bate impreuna cu intaritorul;

Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;

Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;

Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;

Montare:

Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;

Se da la rece cca 1 ora;

Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lavinia 1

29.04.2013, 18:54

Foarte frumos La multi ani sotului!

Rocsi 1

29.04.2013, 20:32

La multi ani pentru sotul tau!

Panacris 1

12.05.2013, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti