Tort de branza cu piersici

de nadina73 in Torturi, 15 Oct 2010 | 2414 vizualizari

 

Buna rau de tot

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 125 g unt
  • 300 faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 125g unt
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 750 g branza quark
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 compot de piersici
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza cu piersici:

Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm  cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor.

Peste aluat se pun piersicile pe margine dupa care se pune compozitia de branza

Se pregateste umplutura,se amesteca bine untul cu zaharul dupa care se pun ouale intregi si esenta de vanilie se mai mixeaza putin dupa care se pun branza.Se lasa 1 canita din compozitie si se amesteca cu cacao.

Peste aluat se pune jumatate din cantitatea alba de branza dupa care in mijloc se pune jumatate din cea cu cacao (fara a se amesteca deloc)iar peste se toarna diferenta cea alba si in mijloc cea maro(nu trebuie amestecat deloc in compozitie).

Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 180 grade

Dupa ce s-a copt, se lasa in tava pana se raceste ,iar apoi se pudreaza cu zahar praf

 

RETETA IN IMAGINI

Tort de branza cu piersici-0
Tort de branza cu piersici-1
Tort de branza cu piersici-2
Tort de branza cu piersici-3
Tort de branza cu piersici-4
Tort de branza cu piersici-5
Tort de branza cu piersici-6
Tort de branza cu piersici-7
Tort de branza cu piersici-8
Tort de branza cu piersici-9

COMENTARII (34)

nadina73 1

18.10.2010, 02:03

lacramiora se manaca dar si dau daca mai tot timpu e cine va la noi ...............si mereu fac sa fie ceva

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

kamy e ca si brnaza de vaca dar mai fina ,tot un fel de branza de vaca,si sigur merge si cu brnaza de vaca simpla magandesc

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

anamaria si mie imi place tare mult branza in prajituri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20