Tort Fantastic

de Adele in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 1212 vizualizari

 

Reteta cu numarul 50 :D..
Am reusit sa fac aceasta reteta si pot spune ca este minunata :P
M-am inspirat acestei retete :)
http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-dulceacrisoara-28545.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar.
  • 3 linguri ulei.
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt.
  • Crema branza:
  • 350 gr ricotta de vaca.
  • 250 ml frisca lichida.
  • 100 gr zahar.
  • Fanta de portocale 700 ml.
  • 2 plicuri budinca de vanilie.
  • 4 linguri de zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fantastic:

Intr-un vas batem ouale cu zaharul si ulei pana devin spuma,adaugam faina si praful de copt, continuam sa amestecam dupa care punem in tava si dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.

Intre timp pregatim crema de branza - amestecam ricotta cu zaharul ,turnam si frisca si mixam bine pana ce compozitia devine cremoasa.Lasam la rece cateva minute.

Intr-o oala punem pe foc Fanta si asteptam sa se incalzeasca ,intre timp amestecam praful de budinca cu zaharul si il turnam peste suc.Lasam sa fiarba si amestecam pana se ingroasa.Se lasa la racit.

Cand s-a racit blatul punem crema de branza si budinca,si dam la frigider pentru cateva ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort Fantastic 326295
retete culinare - Tort Fantastic 326296
retete culinare - Tort Fantastic 326297
retete culinare - Tort Fantastic 326298
retete culinare - Tort Fantastic 326299
retete culinare - Tort Fantastic 326300

COMENTARII (18)

Adele 1

14.06.2014, 13:38

Rocsi 1

14.06.2014, 21:59

La mai multe retete!

Adele 1

14.06.2014, 22:38

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D