Tort MYS

de andremys in Torturi, 23 Apr 2013 | 1220 vizualizari

 

Am revenit cu un tort foarte usor de facut:)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 4 kiwi
  • 10 capsuni
  • 500 gr mascarpone
  • 1 plic ness
  • 300 gr frisca lichida
  • 6 galbenusuri
  • 1 albus
  • 100 gr cacao
  • am folosit blat gata facut de la boromir 3 straturi
  • 200 gr mure pt ornat sau capsuni
  • o esenta de rom
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort MYS:

CREMA:intr-un bol se pun galbenusurile  si albusul cu un plicule de zahar vanilat si se mixeaza

Intr-un alt bol se pune mascarponele si se amesteca bine iar in alt bol se mixeaza frisca si se adauga plicul de ness peste frisca dupa care se amesteca cele 3 compozitii.

intr-un bol mai mic se pune laptele si esenta de rom ,dupa care cu o pensula ungem bine blaturile ,sa se inmoaie bine.

Taiem fructele felii si incepem sa umplem fiecare strat cu fructe iar apoi cu crema.

Nu m-am asteptat sa iasa asa bun sincer:)

 

 

 

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.04.2013, 11:42

Buna combinatia

andremys 1

24.04.2013, 11:58

ma bucur daca va place

diana_k 1

25.04.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55