Tort OREO

de nadina73 in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 18972 vizualizari

 

un tort rapid care in 20 minute e gata si de pregatit si de mancat

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tort oreo
  • 2 linguri de unt
  • 250 ml lapte foarte rece
  • 2 pachetele de biscuiti oreo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort OREO:

Se  amesteca bine untul cu continutul din pachetele  de biscuti zdrobiti, se pun in tava si  se preseaza putin cu lingura.

Se pune laptele rece intr-un vas de plastic mai inalt si se amesteca cu continutul de crema  pulbere

se mixeaza timp de 2-3 minute pana se inatareste foarte bine.

Se pune crema obtinuta peste biscuitii zdrobiti in tava (este o tava in cutie speciala rotunda)apoi se presara dintr-un plic ce este tot in cutie, ca o pulbere neagra din biscuiti , se niveleaza putin .

Se orneaza cu bicuiti oreo, asta numai daca doriti, nu sant in cutie ci se cumpara separat.

Se da la rece pentru 1-2 ore,daca aveti rabdare

 

RETETA IN IMAGINI

Tort OREO-0
Tort OREO-1
Tort OREO-2
Tort OREO-3
Tort OREO-4
Tort OREO-5
Tort OREO-6
Tort OREO-7

COMENTARII (26)

nadina73 1

10.08.2010, 14:09

jolygina daca gasescti chiar merita sa incerci

adry88 1

18.05.2011, 21:34

adinap1 1

25.03.2015, 20:39

Eu am încercat altă variantă, după gustul meu și a ieșit un rezultat extraordinar de deliocios. Vă încurajez să o încercați și voi! http://www.letsbegorgeous.com/2015/03/reteta-prajitura-oreo-cum-sa-pregatesti.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41