Tort Sacher

de Lau in Torturi, 6 Ian 2015 | 3871 vizualizari

 

Multumesc Laura pentru reteta,eu am modificat putin ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 125 g unt
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • Umplutura
  • dulceata de capsuni
  • Glazura
  • 300 g ciocolata
  • 1 cub unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Sacher:

Blat-mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare,adaugam cate un ou mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa,amesteca dupa care adaugam ciocolata topita si esenta de rom,mixam pana ce se omogenizeaza.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia,nivelam si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca dupa care il taiem felii,

Pe un platou/farfurie asezam prima felie adaugam 3 linguri de dulceata de capsuni-repetam pana terminam,

Imbracam tortul intr-un stat de crema de ciocolata(optional)

Dam la frigider 30 min,

Topim ciocolata impreuna cu untul apoi turnam deasupra tortului astfel incat sa imbrace tortul,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort Sacher 361360
retete culinare - Tort Sacher 361361
retete culinare - Tort Sacher 361362
retete culinare - Tort Sacher 361363
retete culinare - Tort Sacher 361364

COMENTARII (28)

marcela1979 1

08.01.2015, 01:42

mirela0911 1

08.01.2015, 13:46

Bun tort!

Lau 1

10.01.2015, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L