Traistute si pernute cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 11153 vizualizari

 

Am incercat ceva nou, dar nu a iesit asa frumos cum ma asteptam. foaia de foitaj a fost rupta, am putut face doar doua traistute si restul pernute. Si la final mi s-au turtiflit si marginile traistutelor. De bun a iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foitaj
  • felii de bacon
  • felii de ceafa afumata crud uscata
  • felii de ceafa de porc afumata
  • Miez de Lapte Delaco
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline
  • un galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute si pernute cu Miez de Lapte:

Foaia de foitaj se lasa la dezghetat.

Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati.

Cascavalul se rade.

Miezul de Lapte se taie felii.

Maslinele se taie bucati.

Se intinde foaia de aluat si se taie patrate.

Se pun in mijloc Miez de Lapte, bacon, ceafa afumata, cascaval, ou fiert si masline.

Patratele mai mari se strang ca o traistuta si se leaga cu cirdon de silicon.

Cele mai mici se suprapun parte pe parte, se ung marginile cu galbenus si se preseaza cu o furculita sa nu se desprinda.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.

Se introduc in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.

Se scot din cuptor si se lasa 15 minute dupa care se pot servi.

Sunt bune calde si reci!

Pofta Buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227739
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227740
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227741
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227742
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227743
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227744
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227745
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227746
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227747
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227748
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227749
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227750
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227751
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227752
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227753
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227754
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227755
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227756
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227757
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227758
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227759
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227760
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227761
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227762
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227764
retete culinare - Traistute si pernute cu Miez de Lapte 227765

COMENTARII (55)

MotanLaOale 1

06.02.2014, 12:10

rena 1

06.02.2014, 12:30

ce bunatate

MotanLaOale 1

06.02.2014, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55