Trandafir cu branza si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 2 Feb 2016 | 815 vizualizari

 

De foarte mult am achizitionat aceasta forma dar mi-era putin teama s-o folosesc avand atatea pliuri,pana acum cand am prins curaj si bine am facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 250 g branza ricotta
  • 250 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 100 g pepite de ciocolata
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir cu branza si ciocolata:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar; untul moale se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana rezulta o crema fina, se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare, branza treptat, faina amestecata cu praful de copt si cernuta iar la final albusurile, amestecand usor cu o lingura sau tel si ciocolata; nu amestecati prea mult sa nu se lase compozitia. Se rastoarna in forma si se lasa la cuptor 45min la foc mic.

Dupa ce este coapta prajitura,se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra(optional) ciocolata topita

 

RETETA IN IMAGINI

Trandafir cu branza si ciocolata-0
Trandafir cu branza si ciocolata-1
Trandafir cu branza si ciocolata-2
Trandafir cu branza si ciocolata-3
Trandafir cu branza si ciocolata-4
Trandafir cu branza si ciocolata-5
Trandafir cu branza si ciocolata-6
Trandafir cu branza si ciocolata-7
Trandafir cu branza si ciocolata-8

COMENTARII (18)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:37

ianculubita

ianculubita 1

03.02.2016, 09:59

Rocsi

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Cat de frumoasa ti-a iesit prajitura, dar cat de buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!