Triunghiuri cu mere si scortisoara

de Alinutza80 in Prajituri, 26 Ian 2013 | 12133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 mere
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 3-4 linguri de zahar
  • scortisoara(dupa gust)
  • 1 galbenus de ou(pentru uns)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu mere si scortisoara:

Aluatul se lasa la decongelat.

Merele se curata de coaja si cotoare, apoi se taie cubulete.

Peste mere se adauga zaharul si scortisoara dupa gust.

Aluatul se intinde si se taie in 10 patrate(depinde cat este de mare), pe care se pune umplutura. Se unesc colturile opuse astfel incat sa obtinem un triunghi.

Cu o furculita se apasa marginile triunghiului(sa nu se desfaca).

Se unge fiecare triunghi cu galbenus de ou si se baga la cuptor, care a fost incins in prealabil.

Se lasa pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu mere si crema de vanilie.