Turtă dulce - rețeta clasică

de Rita Ilies in Prajituri, 3 Noi 2015 | 15701 vizualizari

COMENTARII (41)

simona72 1

03.11.2015, 17:35

Sper sa am chef anul asta sa fac turta dulce

Dya Daniela Andrei 1

03.11.2015, 17:35

Minunata!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 17:36

Simona, e super simplă și faină rețeta asta!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 17:36

Merci, DYA!

mihaelar63 1

03.11.2015, 17:36

Ce curioasa sunt ce gust are . Cred ca este delicioasa

Lau 1

03.11.2015, 17:44

miki_a 1

03.11.2015, 17:46

Delicioasa si parfumata, iar gustul este minunat!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 18:05

Mihaela, sunt aromate și ușor sfărmicioase. Tare bune, tare ne plac.

Constelatialeu 1

03.11.2015, 18:44

Cam buna, cata dai?

CameliaR 1

03.11.2015, 18:46

Ce imi place Arata delicios

Bunica 1

03.11.2015, 18:48

Le ador! La favorite cu ea

laura_n 1

03.11.2015, 18:55

ce ma enervezi ca tu ai si eu nu )))

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:02

Cleme, câtă vrei?

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:02

Mulțumesc, buni!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:03

Lăurico, deschide fereastra că iau praștia. )

Rocsi 1

03.11.2015, 19:04

Mie mi-a fost parca frica sa le fac. Mi se parea cam greu pentru mine, dar reteta ta pare mai simpla.
Dupa ce ai luat vasul de pe foc si ai pus restul de zahar, mirodeniile, l-ai mai pus iar pe foc? Multumesc si poate imi iau inima in dinti intr-o zi sa le fac si eu

Andra_Constantinescu 1

03.11.2015, 19:08

Sunt minunate! Sper sa le incerc si eu!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:23

Rocsi, nu, nu-l mai pui pe foc. Practic e nevoie de un ușor gust de sirop, și de culoarea aceea specifică, arămie, de aia se face siropul de zahăr ars. Apoi doar adaugi ingredientele uscate, fără să mai folosești focul.

Rocsi 1

03.11.2015, 19:32

Am inteles. Ingredientele uscate le pui in siropul cald, nu, asa parca am inteles. Oricum, imi place mult cum ti-au iesit

MotanLaOale 1

03.11.2015, 19:58

buna buna

Rita Ilies 1

03.11.2015, 20:07

Deci, în sirop pui restul de zahăr și mirodeniile + 150 g găină. Și le omogenizezi. Restul de făină (330g ) o pui într-un castron și peste făina aia pui maglavaisul din cratiță. Mai pui unt, ou, sare și bicarbonat apoi frămânți. Vezi pozele. că e mai simplu. Sau uită-te la mine pe blog pentru că după fiecare explicație am pus poze.

Rita Ilies 1

03.11.2015, 20:07

Țițu

Rocsi 1

03.11.2015, 20:17

Eu am inteles, dar am intrebat sa fiu mai sigura. Daca ma apuca damblaua intr-o zi, sa stiu deja, sa nu te caut prin Maramures ))

diaconta 1

03.11.2015, 20:28

Ai pus si gaina acolo??? )))) )))))))))

mirela0911 1

03.11.2015, 20:34

Ar trebui sa fac si eu, ca tare buna-i!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

ieri la 22:16

Tarta cu cirese si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:40

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

de Ksenya 5

ieri la 09:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce umpluta