Turte

de Lau in Piine, 4 Mai 2011 | 7052 vizualizari

 

nu sunt la fel de gustoase facute de bunica pe plita sobei,dar asa imi aduc si eu aminte de copilaria mea si vreau si copii mei sa manance sanatos,

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri margarina
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte:

 se cerne faina intr-un castron mai mare,se face gaura in mijloc si se adauga drojdia, margarina, sarea si zaharul. Se amesteca cu putina apa calduta si se lasa pana face basici,  cca 15 minute. Se framanta coca si se lasa pana isi dubleaza volumul

se imparte coca in bucati, dupa care se ia cate o bucata si se intinde,

se incinge tigaia si punem cate o turta o lasam sa se rumeasca pe amandoua parti( se intoarce o singura data) se scot pe un prosop curat si se acopera cu altul

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Turte cu gem