Valurile Dunarii

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 6548 vizualizari

COMENTARII (9)

Mihaela 1

24.10.2009, 22:44

tare bine arata!

ionix 1

25.10.2009, 08:29

Michelle 1

25.10.2009, 08:32

si e ff buna!

sandytza 1

25.10.2009, 10:20

imipace mult cum arata . felicitari.

Oana 1

25.10.2009, 11:56

Michelle, arata super prajiturica! Data viitoare incearca sa pui tu pozele sub reteta, acum am editat eu!

codnuti 1

25.10.2009, 17:41

pentru o incepatoare ,eu cred ca trebuie sa stie si la cite grade se coace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu se scrie ?????????e important!!!!!!!!!!!!!

Oana 1

25.10.2009, 18:17

Codnuti, de obicei la foc mediu spre mic, pe gratarul de sus. Eu habar nu am cate grade are cuptorul meu, nu-mi arata...iar ca sa fii sigura ca nu se arde, coace cum ti-am zis mai sus

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:45

mai ai?

Michelle 1

26.10.2009, 08:51

la 180 grade

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu banane