Varianta mea de piureu de cartofi

de Cristi Roman in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2012 | 18751 vizualizari

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:54

buuuuun

Lau 1

20.07.2012, 17:57

foarte bun

MotanLaOale 1

20.07.2012, 18:20

bun bun

Bunica 1

20.07.2012, 18:26

E foarte bun ! dar Matei,nepotul meu, sigur nu l-ar manca

Bya Ralu 1

20.07.2012, 18:37

super

laura_n 1

20.07.2012, 18:54

cred ca are o textura si cremoasa si aromata

Rocsi 1

20.07.2012, 19:07

Imi place foarte mult!

Merisor 1

20.07.2012, 19:13

e buna, uite eu nu puneam busuioc, data viitoare am sa pun

Merisor 1

20.07.2012, 19:14

am stiut eu de ce m-am inscris la bucatarasi,mereu aflu ceva nou

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:10

excelent

alinutzika 1

20.07.2012, 22:50

trebuie sa fie tare aromat

LUK 1

21.07.2012, 09:52

da..bun bun..nici eu nu pun apa in piure..tot lapte m-a invatat mama de mic copil si unt (sau margarina mai foloseam mai demult)..aromat cu busuioc si ceapa verde n-am incercat dar sigur ii da o aroma super!..prin zona de munte mai punea bunicul meu putin ulei din cel in care a prajit carnea..iesea tare gustos si asa..

iry-gabriela 1

21.07.2012, 15:41

interesant piureul tau

Sim0na 1

22.07.2012, 13:57

Nici eu nu folosesc apa, ci unt sau lapte, dar cu ceapa verde sau busuioc inca nu l-am facut.

mena29 1

27.07.2012, 14:36

Delicios!

Irina 1

06.08.2012, 19:16

De notat reteta ta, Cristi. Eu adaug de fiecare data unt si lapte (sau smantana), dar pana acum n-am incercat cu parmezan si busuioc. Foarte interesant!

Cristi Roman 1

07.08.2012, 02:17

Multumesc mult .

- Andreea - 1

08.08.2012, 09:33

azi sigur am sa fac si eu...

Dya Daniela Andrei 1

09.08.2012, 08:24

Interesant. O voi incerca!

Xandrinne 1

10.08.2012, 11:26

O sa incerc si eu; pana acum puneam la fiert, alaturi de cartofi, doi-trei catei de usturoi si o foaie de dafin, iar cartofii ii pasam cu un pic de lapte si/sau smantana, unt. O sa incerc si varianta ta, multumesc!

Cristi Roman 1

10.08.2012, 11:40

Va multumesc mult, sa-mi ziceti dupa ce faceti daca e bun sau nu .

Ina 1

12.10.2012, 18:40

abia azi l-am executat delicios!

Cristi Roman 1

12.10.2012, 23:05

multumesc mult, Ina .

babi5 1

06.02.2013, 14:06

Bun il incerca, in principiu asa il fac si eu cu unt lapte dar fara busuioc si ceapa verde ..

babi5 1

13.06.2013, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor