Varza

de mihaelaM in Mancaruri de post, 5 Iul 2011 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 2 cepe
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • 2 foi dafin
  • ulei de masline
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza:

Ceapa o curatata, spalata si taiata marunt o punem la calit.

Varza o punem in robotul de bucatarie sa o taiem, daca nu avem robot o vom taia cu cutitul,apoi o frecam bine cu sare.Cand ceapa a devenit aurie punem varza,delikatul si o ceasca de apa. Punem capacul si o lasam sa fiarba.

Cand varza este fiarta punem sucul de rosii, foile de dafin, mai lasam 5 minute dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:42

Diana te poftesc cu mare drag sa te convingi

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:43

Simpla si delicioasa...fara delikat

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:48

Da Ruxy delicioasa si fara delikat,dar m-am cam obisnuit sa pun delikat la orice mancare si stiu ca nu prea e bun dar....sincer de multe ori nici nu mai pun sare pun doar delikat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de sfecla cu pierogi umpluti cu varza si ciuperci