Varza acra cu carne de porc si smantana

de Rahela Velicu in Porc, 21 Ian 2018 | 3877 vizualizari

 

Si cand ma gandesc ca pana de curand nu mancam varza acra... mare pierdere :))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 700-800 g pulpa de porc
  • 1 cana de zeama de varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper
  • smantana
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu carne de porc si smantana:

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai amestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita si mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj, reteta traditionala cu varza murata