Varza cu carnati la ceaun

de kamy in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 10534 vizualizari

 

am fost prin gradina de la "mosie"si am dat peste 2 verze,un pumn de rosii micute,micute(aici le zice ....tiganesti,sunt mai mici ca cherry),cativa ardei,ceapa verde si m-am gandit sa fac varza cu carnati(ii aveam in congelator)la ceaun.....altfel nu pot gati aici...decat la ceaun,afara.......

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 6 cepe verzi
  • 3 ardei rosii
  • 30 rosii mici,mici sau 3-4 marisoare
  • cimbru
  • 1 lg untura
  • ulei
  • slanina
  • carnati
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la ceaun:

Am pus in ceaun o lingura de untura si ulei,slanina taiata marunt pe care am lasat-o sa se prajeasca putin,dupa care am pus carnati taiati mai mic,i-am prajit si i-am scos.Am adaugat ceapa si ardeiul si le-am calit,am pus varza taiata mai mare,frecata cu sare si rosiile.Cand varza mea era numai buna de mancat am adaugat carnatii,cimbrul,sare si piper dupa gust.Am mai lasat-o sa dea in cateva clocote si.....gata.

Am mancat-o cu mamaliga si ardei iuti.....yamiiiiiii 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

izulika 1

11.10.2010, 05:30

pentru mine mai aveti ceva?

kamy 1

11.10.2010, 10:13

nu mai am data viitoare....ok?

ionix 1

09.11.2010, 19:14

cu greu ti-am fasit varza bey, dar a fost apreciata si a ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat