Varza cu scarita afumata

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2013 | 9374 vizualizari

 

Daca va place varza cu afumatura, atunci va invit la masa!!>:D<

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 1 varza de aprox 2 kg
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu scarita afumata:

Spalam bine scarita si o taiem bucati.

Varza o spalam bine, o taiem fideluta, adaugam sare si o framantam bine.

Spalam bine si ceapa si morcovul, le taiem apoi cubulete mici.

Punem 2 linguri de ulei intr-o oala, punem ceapa si putina apa si o calim putin.

Adaugam morcovul, sucul de rosii, zarzavatul si carnea apoi punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.

Dupa ce carnea e aproape fiarta adaugam varza si mai lasam sa fiarba, adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Varza cu scarita afumata-0
Varza cu scarita afumata-1
Varza cu scarita afumata-2
Varza cu scarita afumata-3
Varza cu scarita afumata-4
Varza cu scarita afumata-5
Varza cu scarita afumata-6

COMENTARII (16)

Zamfira 1

30.03.2013, 16:10

Rocsi 1

30.03.2013, 21:39

Ce combinatie bunaaaa

diaconta 1

31.03.2013, 13:16

wowwww ce mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04