Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc

de corina241 in Porc, 1 Dec 2010 | 3984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra
  • 300 g afumatura
  • 2-3 bucati piept de porc impanate
  • 2 cepe
  • 4 linguri de bulion
  • 2 linguri de ulei
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • crengute de cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc:

Varza se scoate din saramura,o spalam cu apa rece si o taiem marunt.

Pieptul de porc si afumatura le taiem in bucati si le punem intr-un vas pe aragaz sa se prajasca putin in ulei.Adaugam ceapa si lasam sa se calesca putin.

Luam vasul de pe foc si punem totul in vasul de lut,adaugam varza,bulionul,foile de dafin,boabele de piper si amestecam bine.

Dam totul la cuptor pentru 1 ora si ceva.

o bunatate!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc 67768
retete culinare - Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc 67769
retete culinare - Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc 67770
retete culinare - Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc 67771

COMENTARII (40)

lilik 1

03.12.2010, 01:02

mi-am inundat tastatura cu varza ta...ce buna o fi fost

corina241 1

03.12.2010, 10:20

lilik

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:04

mama ce combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D