Varza murata cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 29 Oct 2010 | 2421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc(fara grasime)
  • 1/2 varza murata stoarsa de zeama
  • 100 ml vin rosu
  • 1 ardei(rosu,galben)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • boia dulce
  • sare,piper
  • patrunjel uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu carne:

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin.Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga ceapa si se caleaste,apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa.Varza scursa se toaca(mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare,piper,1 lingura boia,foaia de dafin si cartofii taiati cubulete.Se fierbe aprox 45 min cu capacul pus.Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min.Se adauga patrunjelul.

Se serveste calda cu smantana,ardei iute si mamaliguta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza murata cu carne 59148
retete culinare - Varza murata cu carne 59149
retete culinare - Varza murata cu carne 59150
retete culinare - Varza murata cu carne 59151
retete culinare - Varza murata cu carne 59153
retete culinare - Varza murata cu carne 59154
retete culinare - Varza murata cu carne 59156
retete culinare - Varza murata cu carne 59157
retete culinare - Varza murata cu carne 59158

COMENTARII (8)

eclerash 1

29.10.2010, 17:03

pai ai mei nici n-au pus inca varza la murat si tu ai deja?vreau si eu....

Pasiune pentru bucatarie 1

29.10.2010, 17:22

mai fetelor mama mea a fost harnicuta si a murat vreo 10 verze,apoi le-a desfacut foile.le-a lasat la scurs si apoi le-a pus la pungi in congelator.Cand am nevoie scot punguta si o las la temperatura camerei intr-un vas pana se dezgheata

La Ancuta 1

29.10.2010, 17:44

bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55