Varza scazuta cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2013 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 3 linguri ulei
  • cateva bucati de carnati
  • 2 foi de dafin
  • afumatura (cat si de care aveti)
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 legatura de marar si cimbru uscate
  • piper boabe
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu afumatura:

Spalam afumatura si o punem la fiert. Dupa cca 10 minute aruncam apa in care a fiert si o schimbam cu alta. Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Varza se toaca marunt (sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari).

Se presara putina sare deasupra si se framanta putin cu mainile sa se inmoaie.

Ceapa si ardeiul se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Adaugam pasta de rosii, foile de dafin, punem cca 250 ml apa si adaugam varza framantata cu sare.

Adaugam afumatura fiarta separat, punem in mijlocul cratitei legatura de marar si cimbru, bucatile de carnati si fierbem la foc mic pana scade lichidul.

Mancarea este gata atunci cand carnea e fiarta suficient.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Varza scazuta cu afumatura-0
Varza scazuta cu afumatura-1
Varza scazuta cu afumatura-2
Varza scazuta cu afumatura-3
Varza scazuta cu afumatura-4
Varza scazuta cu afumatura-5
Varza scazuta cu afumatura-6
Varza scazuta cu afumatura-7
Varza scazuta cu afumatura-8
Varza scazuta cu afumatura-9
Varza scazuta cu afumatura-10

COMENTARII (22)

Corinuta

Corinuta 1

08.09.2013, 13:17

Foarte buna!

laura_n

laura_n 1

08.09.2013, 15:47

vai de viata mea, ma innebunesti (

diaconta

diaconta 1

08.09.2013, 23:16

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!