Vegeta făcută în casă

de Rita Ilies in Vegan / Raw vegan, 7 Ian 2014 | 28063 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

07.01.2014, 11:17

Foarte faina idee,dar tare multa munca

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 11:18

super...absolut geniala

Lia_ 1

07.01.2014, 11:22

pai sare de ce i-ai mai pus? ajuta poate si la conservare? mi se pare mult 1 la 10

am salvat in favorite, ca si mustarul Adniei, cred ca mai trece un an pana ma invrednicesc s-o fac

mai are Lia (nu eu) cuburi tip Knor

bravo. util

Micutza Luana 1

07.01.2014, 11:26

super

Rita Ilies 1

07.01.2014, 11:30

Lia, e aproape insesizabilă sarea. Mai ales că cea de mare nu e atât de sărată ca și cea fină iodată. E multă muncă, așa e, dar din punctul meu de vedere merită. Când mă uit pe etichete mă crucesc. Prefer să fac acasă tot ce pot.

Rocsi 1

07.01.2014, 11:33

Minunata..Tot am zis ca fac si eu dar nu am mai reusit. Bravo

Merisor 1

07.01.2014, 11:35

Oooo, ce imi place! Am salvat si eu la favorite, poate fac la toamna

Rita Ilies 1

07.01.2014, 11:35

Mulțam, fetelor!

MotanLaOale 1

07.01.2014, 11:47

Bya Ralu 1

07.01.2014, 11:54

super!

Rita Ilies 1

07.01.2014, 12:10

Constelatialeu 1

07.01.2014, 12:13

simona72 1

07.01.2014, 12:16

Felicitari pt efortul depus!! Cred ca e super, dar eu nu as avea unde sa intind atatea legume sa se ususce...

Rita Ilies 1

07.01.2014, 12:22

Le poți usca pe rând și în cuptorul electric la cea mai mică temperatură sau în cuptorul pe gaz, dar ai nevoie de un termometru.

RoXx 1

07.01.2014, 13:14

super

Bunica 1

07.01.2014, 14:00

Multumesc pentru reteta!

Rita Ilies 1

07.01.2014, 14:06

Cu drag!

- Andreea - 1

07.01.2014, 14:30

Prea multa munca ptr mine ))

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:14

madi_marin 1

07.01.2014, 18:54

eu ma gandesc cum sa reusesc sa le usuc fara sa apara alte probleme ( sa nu se strice...), ca restul mi se pare foarte usor o idee excelenta, mai ales ca sunt convnsa ca multa lume foloseste ce se gaseste in comert...

Rita Ilies 1

07.01.2014, 23:00

Madi, dacă nu le usuci în cuptor, atunci ai nevoie de spațiu ca să ai unde să le răsfiri, să fie aerisite. Mai trebuie ”întoarse” măcar o dată pe zi, și cam atât.

laura_n 1

09.01.2014, 09:31

big like! eu am renuntat de multi ani la delicat si alte prostii chimicale. ceea ce ai facut tu...absolut bestial! bvoo!

Rita Ilies 1

09.01.2014, 12:16

Mulțumesc, Lăurica. În mare parte am cam renunțat la ele.
Am pus lista E-urilor pe pagina de Facebook, aș pune-o și aici, într-un articol dar nu știu sigur dacă e voie. Când am primit-o la cursuri, m-am crucit... https://www.facebook.com/notes/culinary-rainbows/lista-e-urilor/691916197485871

monik80 1

18.03.2015, 22:35

jolygina 1

06.04.2015, 01:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vegeta de casa