Vinegreta lejera cu suc de portocale

de Sylvia in Pt salate, 10 Feb 2014 | 4335 vizualizari

COMENTARII (23)

Constelatialeu 1

10.02.2014, 16:44

Interesant,uite asa mai invat una alta..

Sylvia 1

10.02.2014, 16:45

Cleme sa testezi reteta ca o sa o adori )

Sylvia 1

10.02.2014, 16:45

o sa va pun si reteta de la vinegreta clasica frantuzeasca si multe alte vinegrete ca fac mereu, fara numar

Constelatialeu 1

10.02.2014, 16:45

Merge si la coaste...

Sidy 1

10.02.2014, 16:49

Vinegreta asta musai facuta ! Multumesc Sylvia

Sylvia 1

10.02.2014, 16:56

Cleme coastele pierd si caloriile din cauza vinegretei ) devin light si aromate

Sylvia 1

10.02.2014, 16:56

stai ca am o dedicatie pt tine Cleme

simona72 1

10.02.2014, 17:13

O chestie tare faina sa ti emulsia facuta intr-o sticluta si sa iti iei de acolo atunci cand ai nevoie. la mine se intampla destul de des sa am nevoie de o astfel de vinegreta si din comodiate, pun ce este necesar pe salata(ulei, lamaie, sare), dar nu cred ca este acelasi lucru...si cand te gandesti cat de simplu este si omitem sa facem lucrurile asa...voi pune in practica si sfaturile si vinegreta!!

GeorgiaA 1

10.02.2014, 17:18

Super faina!

Corinuta 1

10.02.2014, 17:36

Tare buna cred ca e!

cristeena20 1

10.02.2014, 17:52

excelenta!

Bunica 1

10.02.2014, 18:02

E bine sa-l ai la nevoie!

diaconta 1

10.02.2014, 18:10

Imi place
am "favorizat-o"

Micutza Luana 1

10.02.2014, 18:10

Valclaudia 1

10.02.2014, 18:35

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:57

Panacris 1

10.02.2014, 18:57

Sylvia 1

10.02.2014, 19:00

mai fetelor voua va place de mine si cand vin numai cu o vinegreta fara mancare, de asta va iubesc eu pe voi

Sylvia 1

10.02.2014, 19:02

Simona , vinegreta este o emulsie instabila de asta este bine sa o pastram intr-un vas ermetic ca sa o putem agita inainte de folosire, puteti folosii orice un borcanel mic de la papa de bebe, o sticluta de la un sirop mic, orice ...o sa vedeti ca dupa 2 zile e si mai buna ca are aromele maturate si intrepatrunse, ma bucur ca va place ideea

Sylvia 1

10.02.2014, 19:05

ce este important este sa stim sa trisam la calorii, de fapt ne spunem ca nu are gust o salata fara ulei si otet si este perfect adevarat doar ca nu trebuie puse 2 linguri de ulei ca sa aducem fara rost 90 kcal si 9 gr de lipide unei salate sanatoase care are la baza vreo 50 de calorii. Gustul vine din putin ulei, oteturi aromate si bune si alte ingrediente ca un suc bun de portocale, lamaie, grepfuit si usturoi, ardei iute, condimente dupa plac

Rocsi 1

10.02.2014, 21:03

_Alina_ 1

11.02.2014, 11:59

Direct la favorite!

Lia_ 1

14.03.2014, 07:15

favorita. foarte de folos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinegreta cu zmeura