Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Profitaţi de ultimele vinete proaspete care se găsesc pe piaţă şi preparaţi aceste vinete delicioase.
Vinetele spălate şi curăţate de coajă se taie rondele de 1 cm grosime (aproximativ, că nu am stat cu liniarul să măsor fiecare felie). Am sărat fiecare felie pe ambele feţe şi le-am lăsat să stea 30 minute.
Făina am amestecat-o cu seminţe de susan şi sare de mare . Am şters cu şerveţele feliile de vinete, le-am scufundat în iaurt, le-am trecut prin făină apoi ou bătut .
Am pus feliile de vinete astfel "îmbrăcate" în uleiul încins.
Le-am prăjit pe ambele feţe apoi le-am scos pe serveţele pentru ca acestea să absoarbă surplusul de ulei
Cum le-am preparat pentru masa de seară, mi-am spus că ar merge lângă un sos mai light, aşa că am preparat un sos din 200 ml iaurt, 2 căţei de usturoi (frecaţi bine cu puţină sare şi o lingură ulei de măsline) şi 1/2 linguriţă fulgi de ardei iute.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult