Vinete umplute

de epurasha2bb in Pui, 3 Iul 2013 | 6136 vizualizari

 

nu mai puteam de pofta asa ca azi mi-am cumparat vinete si am facut bunatati la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei grasi de 3 culori
  • 1/2 piept de pui fara os si piele
  • sare, piper, usturoi
  • 1 rosie
  • 30 g cascaval Delaco
  • cateva linguri de ulei
  • 1 varf de lingurita busuioc uscat maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

luam vinetele , le spalam, le taiem pe jumatate pe lung.Cu o lingura scobim miezul vinetelor si il tocam separat intr-un vas.In vas punem si ardeii taiati fasiute si usturoiul tocat feliute.Incingem putin ulei si punem intai usturoiul ca sa dea gust uleiului , adaugam carnita de pui fasiute si ea apoi cand s-a albit adaugam ardeii si miezul de vinete.Condimentam cu sare grunjoasa, piper negru si usturoi.Mai picuram ulei daca e prea sec.Cand e aproape gata acest amestec se pune cu lingura in barcutele din vinete scobite.Se decoreaza cu bucatele de cascaval si feliute de rosie.Se presara putin busuioc si se picura ulei.Se da la cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste si se inmoaie vinetel.

E super delicios si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute, la cuptor