Wafe cu dulceata

de T I M E A in Dulciuri, 11 Feb 2013 | 3738 vizualizari

 

Perfecte pentru a ne indulci diminetile sau serile :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 8 linguri faina
  • 150 ml lapte
  • un varf cutit sare
  • gem de capsuni
  • Extra: frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wafe cu dulceata:

Mixam ouale cu un varf de sare, zaharul si zaharul vanilat apoi adaugam untul la temperatura camerei si mixam in continuare.

Incorporam treptat faina si praful de copt folosindu-ne de un tel. 

La final turnam treptat laptele si omogenizam. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai groase.

Incingem aparatul de wafe si prajim aprox 8 wafe din compozitia de mai sus.

Putem decupa inimioarele si sa le suprapunem, ungand fiecare inimioara cu un start de gem. 

Deasupra ornam cu frisca. 

Servim cu ceai aromat de fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Wafe cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:21

frumos

ANNA_46 1

13.02.2013, 00:49

Delicioase inimioare

T I M E A 1

13.02.2013, 11:39

Multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iaurt cu portocale, nuci şi fulgi de ovăz