Zacusca ghebe la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 4362 vizualizari

 

Am facut pentru prima oara zacusca de ghebe, a iesit super buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa alba
  • 2 kg ghebe
  • 1 kg ardei kapia
  • 5-6 morcovi mari
  • 200-300 ml ulei
  • 1 sticla pasta de tomate
  • 1 lingura sare
  • 3-4 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca ghebe la slow cooker Crock Pot:

Ghebele se curata si se spala foarte bine, dupa care se dau prin robotul de bucatarie.
Ardeiul kapia se coace pe gratar, se curata de coaja si de seminte si se da prin robotul de bucatarie, inclusiv ceapa alba.
Morcovul se da pe razatoarea mare.
Toate legumele se pun in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, se adauga sarea si uleiul si se amesteca bine.
Se seteaza functia High pentru 4:30 - 5 ore, daca mai este nevoie sa mai lasati sa scada zeama.
Foile de dafin se adauga mai la sfarsit, din cand in cand se mai amesteca.
Borcanele se spala foarte bine si se lasa la uscat.
Zacusca se pune calda, deasupra punem ulei incalzit, se inchid foarte bine capacele si se pun intr-o tava.
Se dau la cuptor pentru a se steriliza pentru circa 20 minute. Se lasa inauntru sa se raceasca complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca ghebe la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot