Zid de cartofi cu afumatura

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2013 | 1930 vizualizari

 

Este un preparat extrem de simplu, pus intr-o "lumina" noua :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi;
  • putina boia dulce/iute (cum va place);
  • sare;
  • piper;
  • ulei (pentru prajit);
  • 150 gr. bacon afumat;
  • 150 gr. kaiser afumat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zid de cartofi cu afumatura:

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins.

Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime.

Scoatem cartofii pe un prosop absorbant, apoi ii asezam in cerc, unul peste altul, formand un zid. In mijloc asezam bucatelele de afumatura.

Servim cu ce salata dorim. Eu am peparat o salata de morcov si telina rasa, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (25)

Patricia Iordache 1

15.04.2013, 17:36

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:06

mmmmm ce bun

babi5 1

08.10.2014, 06:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21