silvi0ara

1

Bucataras
incepator

Comuna Tunari Judet Ilfov

Bucataras din 12.02.2010

RETETE255
PRIETENI131
Retete / Aperitive / Garnituri

Quiche cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2010

Se framanta un aluat din toate ingredientele.Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de minute. Se spala spanacul se opareste, se scurge de apa si se taie marunt.Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un bol se adauga branzeturile,smantana si se amesteca bine cu mixerul.Se...

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2010

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata tocata marunt si ceapa verde tocata si ea marunt(eu am folosit doar frunzele verzi de la ceapa)se...

Corabioare de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2010

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min. Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot cubulete.Totul se amesteca cu branza data...

Sufleu de conopida

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2010

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida sa fiarba 3 minute, se lasa la scurs. Intre timp se face sosul beshamel. Intr-o craticioara se topeste untul in lingura de ulei se adauga faina si se subtiaza cu laptele, se adauga condimentele,...

Aperitiv din rosii pentru micul dejun

In Aperitive / Garnituri la 22 Feb 2010

De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama. Se incinge cuptorul la 180gC. Apoi in fiecare...

Pachetele de primavara

In Aperitive / Garnituri la 22 Feb 2010

Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea. Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a...

Rulada de somon fume cu urda si andive

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2010

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizati bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele...

Bruschete cu vinete

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2010

Rosiile se taie culbulete mici. Vineta se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se lasa la scurs si se ptajeste in putin ulei de seminte de struguri. (nu puneti mult deoarece vinetele isi iau mult ulei). Usturoiul se taie si el marunt. Se pun intru-un bol,toate ingredientele impreuna...

Budinca de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 12 Feb 2010

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit, 2 minute in ulei, se adauga ciupercile bine spalate si taiate in felii, sarea si piperul. Se lasa la foc mic, acoperite, pina cind scade complet apa ce o lasa ciupercile. Dupa ce s-au racit, se adauga pesmetul si, apoi, cascavalul ras...

Afisate 31 - 39 din 39 retete    

Postari recente

publicat la 13.02.2013

Boccelute de clatite cu ciuperci

publicat la 12.02.2013

Tort cu mouse de ciocolata alba

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]