simsim82

1

Bucataras
incepator

Panciu-Romania

Bucataras din 14.02.2014

RETETE34
PRIETENI125
Retete / Pizza

Aluat pizza

In Pizza la 26 Mar 2014

     Se topesc zaharul si drojdia in 1/2 pahar de apa. Sarea se dizolva separat in cateva linguri de apa.      Faina se cerne intr-un bol, se face o gropita in centru si se rastoarna toate ingredientele, mai putin apa. Incepem sa framantam, adaugand apa...

Brezel - Covrigi cu sare si mac

In Piine la 3 Mar 2014

Maia : Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul - circa 1 ora Aluat: Se amesteca toate ingredientele cu maiaua si se framanta bine pana obtinem un aluat lucios, elastic si nelipicios. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul - circa 2 ore....

Pizza cu rosii cherry

In Pizza la 15 Feb 2014

Se amesteca apa cu sarea, zaharul si 25 ml ulei. se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine. Apoi se adauga drojdia maruntita si se amesteca bine,pana se incorporeaza. La final se adauga restul de faina si se framanta pana se dezlipeste aluatul de maini. Intr-o tava turnam...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Turta dulce cu nuci

publicat la 23.04.2014

Palmieri

publicat la 04.04.2014

Tort Raffaello

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Carpati

Voturi:58

Aluat de foietaj

Voturi:68

Pricomigdale

Voturi:32

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]