Alexandra Burz

1

Bucataras
incepator

Sebes, judet alba

Bucataras din 12.07.2013

RETETE192
PRIETENI330
Articole

Top 5 uleiuri bune la gatit

In Cu de toate, la: 7 Mar 2014

La noi, popular pentru gatit este uleiul de foarea soarelui, dar alaturi de el exista si altele, care pot reprezenta o buna alternativa. Uleiul de masline extravirgin - este bogat in grasimi mononesaturate, cele care scad colesterolul rausi ridica nivelul colesterolului bun HDL in...

Faina, pe alese!

In Cu de toate, la: 22 Feb 2014

Daca pe vremea bunicilor nostri faina era cea de malai sau cea alba, de grau, proaspat macinata la moara, in prezent, pe piata exista o multime de sortimente. Tu ce faina preferi? Faina integrala de grau - comparativ cu faina alba, aceasta contine mai multe vitamine si minearale, dar si...

Reguli de siguranta si norme de igiena in bucatarie

In Tipsuri, la: 22 Feb 2014

Este obligatoriu sa ba spalti pe maini inainte de a atinge orice fel de produs alimentar. Este obligatoriu sa spalati fructele si legumele inainte de utilizare. Suprafetele de lucru si plansetele de taiat trebuie pastrate curate; este obligatoriu sa aveti plansete separate pentru...

Beneficiile fructelor si legumelor rosii!

In Tehnici, la: 17 Feb 2014

Iti aduci aminte ce te invata bunica in copilarie? Ca e bine sa mananci mere....rosii sau orice alte fruscte sau legume cu bujori in obraji? Ceea ce nu stia bunica este ca fructele si legumele rosii, in afara ca sunt pur si simplu sanatoase si atragatoare, sunt si un adevarat zacamant de...

Un corp sanatos este cel care doarme bine!

In Tehnici, la: 4 Feb 2014

Un numar mai mic de 9 ore de somn zilnic provoaca riscul de obezitate la copii. O alimentatie dezechilibrata, precum si lipsa activitatilor de miscare au condus la cresterea acestei rate in centrul si sudul Europei, in comparatie cu alte tari precum Belgia, Danemarca si Suedia....

Busuiocul verde

In Condimente, la: 29 Ian 2014

Provenind din Asia tropicala, busuiocul este o planta sensibila la frig si umezeala, preferand temperaturile crescute si clima uscata. Se incadreaza in categoria plantelor complexe, utilizabile atat in gastronomie cat si in medicina sau aromaterapie, datorita uleiurilor esentiale pe care le...

Stiati ca...

In Cu de toate, la: 29 Ian 2014

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni. Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar...

Mici detalii despre anumite fructe si legume ale sezonului cald.

In Cu de toate, la: 29 Ian 2014

In lunile iulie si august, cand e caldura mai mare, orice amator are motive serioase de a lua la picior pietele si standurile de fructe si legume de sezon. La fiecare pas ne imbie caisele, piersicile, si nectarinele, visinele si rosiile de toate culorile, pepenele si vinetele apetisante....

Afisate 1 - 8 din 8 articole    

Postari recente

publicat la 14.07.2019

Prajitura deliciu cu nuca

publicat la 12.07.2019

Desert Fantezie cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]