Tehnici

 Cauta » 

Metode ingenioase de a dezinfecta obiecte cu ajutorul unui cuptor cu microunde

Postat de: Bucataras in Tehnici

Cuptorul cu microunde a devenit indispensabil în orice gospodărie și cu greu ne-am mai descurca în zilele noastre, când suntem în mare parte din timp pe fugă, fără ajutorul lui de nădejdee.Citeste continuarea

Supa crema Dubarry cu scoici cutite de mare

Postat de: Sylvia in Tehnici

Pare o reteta complicata si pompoasa dar e simpla in esenta ei. Am vrut sa va arat ca lucrurile simple pot sa arate spectaculos si ca ingredientele nobile trebuie puse in voaloare si asta se face...Citeste continuarea

Cum topești corect ciocolata?

Postat de: Meea in Tehnici

Pentru că știu faptul că multora dintre voi vi se pare un obiectiv prea greu de atins, de astăzi topirea ciocolatei va deveni cu siguranță încă un proces pe care îl puteți adăuga pe...Citeste continuarea

Cum se prajeste corect pestele file

Postat de: AlexTeacher in Tehnici

Ce tigaie folosesti, cat de incinsa, cum faci sa nu se stranga pielea pestelui cand il prajesti si mai ales, cat timp il lasi pe fiecare parte? Daca tii cont de cateva reguli simple o sa iti iasa...Citeste continuarea

Cum se fileteaza un peste

Postat de: Bucataras in Tehnici

E timpul pentru o noua lectie cu profu' nostru preferat ;)Citeste continuarea

Secrete si trucuri pentru o zacusca perfecta

Postat de: amalia_abira in Tehnici

Zacusca este un preparat traditional romanesc si are ca orice alt preparat culinar secretele sale. Doar stiind aceste secrete putem obtine o zacusca gustoasa.Citeste continuarea

Scoici marinaresti perfecte in 5 pasi simpli

Postat de: Sylvia in Tehnici

Scoicile marinaresti sunt poate cel mai clasic si vechi mod de a prepara scoicile , este poate definitia lui simplu si bun ...De la acest fel de baza s-a pornit in zeci de directii si sosuri pentru...Citeste continuarea

Bolul cu petale de trandafiri si lamaie

Postat de: mihaelar63 in Tehnici

Servind peste la un picnic la gradina mi-am adus aminte de bolul cu petale de trandafiri si lamaie . In acest context mi-a parut chiar foarte util si m-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta...Citeste continuarea

Cateva secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului

Postat de: Sylvia in Tehnici

Pantru ca vin sarbatorile de Paste si desigur carnea de miel va fi vedeta mesei m-am gandit sa vin si eu cu cateva informatii si cateva retete cu carne de miel. In gastronomia franceza...Citeste continuarea

Decoram oua de Pasti

Postat de: mitinita in Tehnici

Noi tot timpul mesterim cate ceva si nu puteam sa trecem nici peste sarbatorile de Pasti fara sa decoram oua. Aveam deja oua golite,Jeni incondeiaza oua,dar n-a avut nevoie de toate. Si asa mi-au...Citeste continuarea

Cum scoti sarea din bucate

Postat de: mircodia in Tehnici

Va voi prezenta un mod usor de a scoate sarea in exces scapata in bucate Citeste continuarea

De Ziua Mondiala a Mediului, economiseste cu Arctic

Postat de: IMAGE_PR in Tehnici

Astazi, mai mult ca niciodata trebuie sa te gandesti la resursele pe care le consumi si la modalitatile pe care le ai pentru a economisi.Citeste continuarea

Paste cu dovlecei si ricotta

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Iata o reteta grozava de paste cu dovlecei si ricotta care poate fi pregatita chiar acasa catre dumneavoastra sau pentru aceia care nu dispun de timp destul, poate fi comandata in cadrul...Citeste continuarea

Pizza Calzone Cesenatico

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Va prezentam o reteta grozava de pizza:Citeste continuarea

Pizza Tonno Ciuff cu vin

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Va prezentam o reteta gustoasa de Pizza Tonno Ciuff cu vin.Citeste continuarea

Pizza cu spanac, rosii si branza tofu

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Va prezentam o reteta delicioasa si sanatoasa de pizza cu spanac, rosii si branza tofu.Citeste continuarea

Pizza leguminoasa

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Va prezentam o reteta de pizza leguminoasa foarte sanatoasa pentru organism.Citeste continuarea

Pizza cu napi

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Va prezentam o reteta de pizza cu napi foarte sanatoasa si cu o aroma deosebita.Citeste continuarea

Pizza delicioasa cu fasole neagra si creveti

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

O combinatie foarte speciala cu ingrediente deosebite:Citeste continuarea

Pizza Bocconcini

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Iata o reteta gustoasa de mici pizze Bocconcini:Citeste continuarea

Pizza Quattro Stagioni

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Iata o reteta gustoasa si sanatoasa de pizza Quattro Stagioni: Citeste continuarea

Bruschette, preparate delicioase cu minim de calorii

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Bruschettele sunt niste preparate delicioase din aria mediteraneana. Va prezentam o reteta gustoasa de bruschette cu rosii.Citeste continuarea

Pizza Calzone, un preparat italian de exceptie

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Pizza Calzone este un preparat culinar de exceptie, o mancare consistenta si, in acelasi timp, sanatoasa. Pizza Calzone reprezinta o alegere excelenta pentru iubitorii artei culinare italiene. Va...Citeste continuarea

Focaccia, un preparat delicios

Postat de: RadaMateescu in Tehnici

Focaccia este un preparat italienesc delicios folosit pe post de garnitura la o multime de salate specifice, putand fi savurata, de asemenea, cu o multitudine de feluri principale. Iata o reteta...Citeste continuarea

Noile modele de mașini de spălat rufe Beko Smart Blue Line, în ton cu primăvara!

Postat de: IMAGE_PR in Tehnici

În martie, odată cu venirea primăverii, simți nevoia de a-ți reînnoi garderoba și de a-ți decora casa cu “accesorii” inovative. Pentru înnoirea de primăvară, Beko îți pune la...Citeste continuarea

 Cauta » 
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]