Bolul cu petale de trandafiri si lamaie

Postat de mihaelar63 in Tehnici pe 27 Iul 2014, 23:40

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

In restaurantele cu staif sau cel putin unde oamenii cunosc putina meserie se folosesc boluri de mici dimensiuni cu apa calduta in care s-au  introdus  petale de trandafiri si felii de lamaie .Acestea se ofera consumatorilor pentru a se spala pe degete  cand la masa se serveste peste , pui , raci sau fructe [ piersici , caise , pere,struguri , etc ]. daca la masa s-a servit doar fructe este suficient ca bolul de regula fara toarte sa contina  doar apa calduta , petale de trandafiri  si regula spune putina apa de colonie [ dar de unde in ziua de azi atata risipa ?]. Decat un parfumant sintetic eu zic ca sunt suficiente dragalasele petale . In acelasi timp se ofera si un prosop/ servet  de mici dimensiuni care se przinta pe suport de farfurie intinsa .

Duminica  a fost placuta primind vizita unei verisoare cu familia. Am servit peste .Trandafirii erau prezenti,lamaie aveam asa ca am preparat "instant'' bolul cu petale de trandafiri.Desi atmosfera era relaxata si  prea putin pretentioasa musafirii mei au fost incantati  chiar  impresionati de acest mic amanunt de servire.

Un truc de servire nobil , chiar romantic care te bine dispune si care sper sa-l folositi si voi .

Sper sa va folos

    

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (6)

31.07.2014, 22:08

Fain asa ceva..

Ina

Ina
03.08.2014, 19:55

Ce-mi place

16.08.2014, 15:01

Si eu cunosc de cativa ani obiceiul asta,iar la mesele de Duminica sau de sarbatori,cand servim ceva mai sofisticat,la ziua cuiva din familie sau la masa de sarbatori,fac si eu asa. E ceva cu adevarat foarte frumos si incantator. ♥♥♥♥♥♥

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!