Pizza cu napi

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 1 Apr 2013, 10:39

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Pizza cu napi

Va prezentam o reteta de pizza cu napi foarte sanatoasa si cu o aroma deosebita. Pizza a devenit demult unul dintre cele mai populare feluri de mancare din lume, atat livrarea de pizza la domiciliu, cat si gatitul ei acasa fiind niste optiuni viabile pentru a consuma mancare sanatoasa, daca pizza este gatita ca la carte.

Ingrediente necesare: blat de pizza de 30 centimetri, pre-copt doua linguri de pasta de tomate 24 napi ulei de masline (cam o treime de cana) busuioc proaspat, taiat sare si piper doua capatani de usturoi pisat mozzarella rasa Parmezan

Modul de preparare: Dupa ce au fost spalati, napilor trebuie sa li se taie varfurile si tulpina. Frunzele acestora trebuie smulse pana cand cele galbene raman in centru. In continuare, cuptorul trebuie preincalzit la 230 de grade Celsius. Apoi, trebuie incins uleiul de masline la o temperatura medie, dupa care se adauga usturoiul si pasta de tomate, amestecandu-se pentru aproximativ doua minute. Peste toata compozitia se adauga napii si se amesteca totul pentru inca aproximativ trei minute. Apoi, se acopera cratita, lasandu-se la foc mic inca trei minute. Se adauga busuiocul, sarea si piperul. Amestecul de napi se va imprastia peste crusta de blat, iar apoi se va presara branza. Se coace totul pentru aproximativ 5-8 minute, pana cand branza se topeste si devine aurie. Pizza este gata !

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J