Pizza Quattro Stagioni

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 25 Mar 2013, 10:25

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Iata o reteta gustoasa si sanatoasa de pizza Quattro Stagioni:         

Rosiile sunt extrem de sanatoase continutul lor abundand in vitamina A si C, fiind totodata o sursa excelenta de potasiu.

Pentru aceia dintre voi care prefera in locul comenzilor de mancare la domiciliu sa isi gateasca singuri, va prezentam o reteta grozava de Pizza Quattro Stagioni.

Pizza Quattro Stagioni este o pizza foarte hranitoara si bogata in nutrienti, pe langa faptul ca este o mancare festiva.

Ingredientele necesare:

    Opt rosii pe care le vom opari

    Oregano

    100 grame carne (scoica sau pasare)

    aluat frantuzesc

    parmezan

    pasta de rosii

    100 grame sunca feliata

    100 grame de salam

    Ardei rosu si verde taiati fasie (aproximativ cate o jumatate din fiecare)

    100 grame de creveti

    O conserva de ciuperci

    sare si piper

    200 grame de mozzarella

 

Mod de preparare:

Dupa ce a fost preparat aluatul, se unge uniform cu pasta de rosii, apoi se presara oregano si parmezan peste acesta.

Dupa ce cuptorul a fost incalzit la 220 de grade Celsius, rosiile se vor opari, dupa care se vor coji si se vor aseza pe alatul taiat in felii. Scoicile, crevetii si carnea de pasare, ciupercile, sunca si salamul, a;laturi de ardei se plaseaza peste rosii si se condumenteaza totul cu piper si sare.

Deasupra se pune mozzarella si se introduce totul in cuptor pentru aproximativ un sfert de ora, 20 de minute.

Se unge suprafata aluatului cu ulei si se aseaza uniform fasiile de sunca, rosii, sardelele si maslinele. Peste compozitie se pune sare si piper, dupa care se stropeste cu ulei. Se introduce la cuptor unde se lasa timp de 25 de minute.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!