Pizza Quattro Stagioni

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 25 Mar 2013, 10:25

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Iata o reteta gustoasa si sanatoasa de pizza Quattro Stagioni:         

Rosiile sunt extrem de sanatoase continutul lor abundand in vitamina A si C, fiind totodata o sursa excelenta de potasiu.

Pentru aceia dintre voi care prefera in locul comenzilor de mancare la domiciliu sa isi gateasca singuri, va prezentam o reteta grozava de Pizza Quattro Stagioni.

Pizza Quattro Stagioni este o pizza foarte hranitoara si bogata in nutrienti, pe langa faptul ca este o mancare festiva.

Ingredientele necesare:

    Opt rosii pe care le vom opari

    Oregano

    100 grame carne (scoica sau pasare)

    aluat frantuzesc

    parmezan

    pasta de rosii

    100 grame sunca feliata

    100 grame de salam

    Ardei rosu si verde taiati fasie (aproximativ cate o jumatate din fiecare)

    100 grame de creveti

    O conserva de ciuperci

    sare si piper

    200 grame de mozzarella

 

Mod de preparare:

Dupa ce a fost preparat aluatul, se unge uniform cu pasta de rosii, apoi se presara oregano si parmezan peste acesta.

Dupa ce cuptorul a fost incalzit la 220 de grade Celsius, rosiile se vor opari, dupa care se vor coji si se vor aseza pe alatul taiat in felii. Scoicile, crevetii si carnea de pasare, ciupercile, sunca si salamul, a;laturi de ardei se plaseaza peste rosii si se condumenteaza totul cu piper si sare.

Deasupra se pune mozzarella si se introduce totul in cuptor pentru aproximativ un sfert de ora, 20 de minute.

Se unge suprafata aluatului cu ulei si se aseaza uniform fasiile de sunca, rosii, sardelele si maslinele. Peste compozitie se pune sare si piper, dupa care se stropeste cu ulei. Se introduce la cuptor unde se lasa timp de 25 de minute.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58