Pizza Cajun, o delicatesa

Postat de RadaMateescu in Dieta pe 26 Mar 2013, 12:23

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Iata o reteta delicioasa de pizza cu creveti.

 

Pentru aceia dintre voi care, in locul servirii mesei in oras sau a comenzilor pentru mancare la domiciliu, prefera sa isi gateasca o mancare delicioasa acasa, va prezentam o reteta de pizza Cajun cu creveti si coriandru.

 

Ingrediente necesare:

    1 blat de pizza

    150 g de creveti maruntiti

    5 linguri de ulei de masline

    2 linguri de sos Tabasco

    1 capatana de usturoi

    chimion

    oregano

    o jumatate de cana de piure de rosii

    1 ardei rosu mediu, copt si feliat

    200 g branza Asiago

    coriandru maruntit

 

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mare, se amesteca urmatoarele: crevetii maruntiti cu uleiul de masline, sosul Tabasco, usturoiul, chimionul si oregano.

In continuare, se lasa continutul la marinat pentru un sfert de ora.

Piureul de tomate se pune peste blatul de pizza. Apoi deasupra se aseaza ardeiul si bucatile maruntite de creveti.

Se imparastie crevetii marinati peste cei taiati.

Peste tot se adauga branza rasa si coriansdru.

Se coace pizza circa 8-10 minute.

Pofta buna!

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

26.03.2013, 16:57

Eu nu inteleg de ce postezi retetele la articole?
Nu toata lumea le vede in timp real si pierdem bunatate de retete

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22