Pizza Calzone Cesenatico

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 8 Apr 2013, 12:10

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza
Pizza Calzone Cesenatico

 

Va prezentam o reteta grozava de pizzaAvand in vedere faptul ca pizza a devenit un fel extrem de popular de mancare, indiferent ca este vorba despre servirea acesteia in oras,  comenzile de mancare la domiciliu sau prepararea ei acasa, va prezentam o reteta grozava de pizza in compozitia careia se afla vedeta acestui articol, morcovul.

Pizza Calzone Cesenatico este o pizza gustoasa cu vin rosu, telina, morcov, lapte si carne de vita.

Ingrediente 

    aluat clasic

    300 grame carne tocata de vita

    300 grame piure de rosii

    jumatate de morcov

    jumatate telina

    vin rosu

    60 g faina

    lapte

    parmezan ras

Modul de preparare:

Se prepara aluatul si se lasa sa creasca timp de o ora.

Se taie in bucati mici ceapa si telina sise calesc intr-o tigaie cu 4–5 linguri de ulei.

Se adauga carnea tocata in aceeasi tigaie si se prajeste timp de 10 minute.

Se adauga putina sare si o jumatate de pahar cu vin.

In continuare trebuie adaugat piureul de rosii si se lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 40 de minute.

Untul se topeste intr-o tigaie adaugand in acelasi timp faina.

Se adauga incetul cu incetul un pahar de lapte si se amesteca continuu la foc mic, iar cand compozitia incepe sa se ingroase, se adauga sare si se lasa sa se raceasca.

Se intinde aluatul circa 1 cm grosime si se imparte in doua, dupa care se unge cu sosul din lapte si se adauga ingredientele calite anterior.

Se acopera cu parmezan si se inchide in forma de calzoni.

Se pune in cuptor la 200°C timp de 20 de minute.

 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv saratele
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!