Pizza Bocconcini

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 27 Mar 2013, 10:29

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Pizza Bocconcini

Iata o reteta gustoasa de mici pizze Bocconcini:

Pizza a devenit un produs principal al business-urilor cu mancare la domiciliu sau al unor restaurante, fiind o alegere gustoasa si accesibila oricui, in acelasi timp. Astfel, afacerile gastronomice cu pizza beneficiaza de un succes fulminant, mai ales daca sunt insotite si de posibilitatea comenzilor pentru pizza online.

Putini stiu insa, ca pizza este, de asemenea, o mancare extrem de sanatoasa cand este gatita cu ingrediente benefice pentru sanatate.

Va prezentam o reteta de pizza Bocconcini.

Ingrediente:

    aluat de pizza

    100 grame crenvusti

    piure de tomate

    250 grame de mozzarella

    100 grame crenvusti

    1 ou fiert

    capere

    masline verzi

    un morcov

    masline negre

    2 felii de ardei gras avand culorile diferite

    oregano

 

Mod de preparare:

Aluatul de pizza se pregateste cu o jumatate de kilogram de faina, un plic de drojdie, ulei, sare si apa (circa un pahar). Aluatul se va framanta aproximativ 20 de minute dupa care se va lasa sa creasca pentru o ora, in final intinzandu-se astfel incat sa aiba 1-2 centimetri grosime.

In continuare, morcovul trebuie fiert timp de cinci minute, la fel si celelalte ingrediente taiate in prealalbil.  

Se foloseste presa pentru a taia aluatul sub forma de discuri care sa aiba un diametru de patru centimetri.  

Cu ajutorul unei furculite se fac niste gaurele mici, dupa care se decoreaza totul cu ingredientele care au fost fierte, adaugandu-se putina sare si oregano proaspat.

Fiecare pizza se aseaza pe hartie pergament, dupa ce hartia a fost unsa in prealalbil.

In final, se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade Celsius.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44