Desert Fantezie cu ciocolata

de Alexandra Burz in Dulciuri, 12 Iul 2019 | 1515 vizualizari

 

Un desert demential pentru iubitorii de ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic piscoturi
  • 500 ml frisca lichida Hulala
  • 300 gr branza de vaci
  • 250 gr mascarpone
  • Esenta de portocale
  • Coaja rasa de la o portocale
  • 4 galbenusuri
  • 150 gr de zahar
  • 2 pachete Kinder Bueno, 1 pachet biscuiti Oreo, ciocolata dupa placul si imagimatia fiecaruia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Fantezie cu ciocolata:

Crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugat branza de vaci si frisca batuta tare, mascarpone, putina esenta si coaja de portocala amestecand de sus in jos pana se omogenizeaza.
Intr-o forma de tort aranjam piscoturiile insiropate in sirop facut din esenta de portocale, apa si zahar.
Turnam crema si lasam la rece 3-4 ore sau peste noapte.
Decoram cu ciocolata, Kinder Bueno si Oreo dupa placul fiecaruia.

Pofta buna🤗

TIPS-URI

1

In crema puteti folosi si alte arome sau fructe de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Fantezie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Fanta