Briose cu spuma de caramel

de adry88 in Dulciuri, 1 Oct 2013 | 2113 vizualizari

 

sursa- Rocsi, multumesc

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 2 linguri cacao neagra
  • 130 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • Spuma de caramel
  • 3 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • ciocolata rasa pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de caramel:

Intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,adaugam uleiul ca la maioneza,iaurtul,amestecam faina cu praful de copt si cacao,o cernem deasupra oualor,adaugam esenta si omogenizam cu miscari de jos in sus cu o paleta,


Tapetam tava de briose cu hartie sau o ungem cu unt si tapetam cu faina.


Umplem formele cca trei sferturi,dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,


Le lasam sa se raceasca in forme,


Spuma de caramel-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,


Intre timp caramelizam zaharul si adaugam in fir subtire peste albusuri mixand continuu pana se omogenizeaza


Eu le-am decorat cu spuma de caramel dar se pot servi si simple

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

02.10.2013, 11:22

Sunt grozav de bune...Ma bucur ca ti-au placut

mamaieelena 1

03.10.2013, 10:05

adry88 1

04.10.2013, 07:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post