Faina, pe alese!

Postat de Alexandra Burz in Cu de toate pe 22 Feb 2014, 22:59

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Daca pe vremea bunicilor nostri faina era cea de malai sau cea alba, de grau, proaspat macinata la moara, in prezent, pe piata exista o multime de sortimente. Tu ce faina preferi?

  1. Faina integrala de grau - comparativ cu faina alba, aceasta contine mai multe vitamine si minearale, dar si mai multe fibre, care asigura o digestie mai buna. Poate inlocui cu succes faina albain prepararea diferitelor produse de panificatie si patiserie.
  2. Faina de secara - este bogata in magneziu, mineral foarte important pentru organism. Ca atare, nutritionistii o recomanda pentru prepararea produselor de panificatie.
  3. Faina de migdale - obtinuta prin macinarea samburilor de migdale, aceasta contine proteine, minerale si fibre. Se foloseste din ce in ce mai des in prepararea prajiturilor.
  4. Faina de soia - se obtine prin macinarea boabelor de soia, care contin vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E si minerale. Se foloseste in combinatie cu faina de grau.
  5. Faina de orez - este indicata in special celor cu intoleranta de gluten. Este o faina foarte des intalnita pentru paste fainoase. Se poate folosi si in unele retete de prajituri.
  6. Faina de hrisca - are un continut ridicat de proteine si minerale. Faina de hrisca este aromata si da gust foarte bun painii, biscuitiilor, prajiturilor si pastelor fainoase.

Preluat Libertatea Retete!

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

02.03.2014, 02:01

Ma dau in vant dupa painea de secara . Imi pare foarte dulce

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06