Bucataria Stefaniei

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 08.04.2014

RETETE17
PRIETENI16
Retete

Farfalle cu rosii, ardei si naut

In Farfalle la 17 Mar 2015

Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui si ceapa tocata marunt. Cand a devenit translucida am adaugat ardeii grasi taiati cuburi. Dupa 5...

Tort "Opera"

In Torturi la 5 Mar 2015

FOI: Cu ajutorul unui mixer se bat bine cele 6 oua dupa care se adauga lingurita cu esenta de vanilie. Migdalele se macina foarte fin si se adauga peste faina impreuna cu zaharul pudra si cele 20g de cacao. Se amesteca foarte bine dupa care se adauga usor peste ouale batute si se amesteca...

Placintele cu dovleac

In Dulciuri la 27 Feb 2015

Intr-un bol am mixat la viteza mica zaharul impreuna cu untul taiat bucati. Dupa ce zaharul s-a dizolvat complet am adaugat ouale pe rand. Cand s-au incorporat foarte bine, am adaugat praful de sare, esenta de vanilie si faina pusa lingura cu lingura peste compozitia de unt pana cand aceasta s-a...

Paste cu ton, smantana si legume

In Spaghete la 17 Feb 2015

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu 2 linguri cu ulei de masline si se amesteca bine. In timpul in care pastele fierb, se prepara sosul cu ton si smantana. Intr-o oala care nu prinde se adauga 2 linguri cu ulei de masline impreuna...

Supa crema de conopida cu ceapa si boia afumata

In Supe la 31 Ian 2015

Conopida se curata de frunze, se spala si se desface in buchetele. Se pune la fiert in apa cu putina sare pentru aproximativ 30 de minute. Atentie! Fara cotor. Intr-un vas teflonat se incalzeste uleiul de masline dupa care se adauga ceapa taiata julien si se caleste. Indicat ar fi pana se...

Mini prajituri festive cu ciocolata

In Prajituri la 21 Dec 2014

Pentru blat am mixat ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat. Am adaugat esenta de rom si vanilie, urmate de Rama topita si turnata in fir subtire dupa care am adaugat si laptele. In alt bol am amestecat ingredientele solide: faina, praful de copt si cele 3 linguri de cacao....

Biscuiti pentru Craciun

In Dulciuri la 16 Dec 2014

Puteti adauga scortisoara, cuisoare atat in aluatul de biscuiti cat si la sfarsit pe biscuiti. Rama mit butter este de 250g asa ca un pachet va fi de ajuns. Acestea fiind spuse, sa trecem la treaba. Se mixeaza margarina Rama mit butter cu zaharul pana cand acesta se dizolva aproximativ 50 %....

Mini cupcakes cu visine si frosting de mascarpone

In Prajituri la 30 Mai 2014

Am mixat ouale cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet, dupa care am adaugat ingredientele lichide astfel: uleiul turnat in fir subtire, laptele la fel si esenta de rom. Dupa ce s-a omogenizat bine, am adaugat ingredientele solide astfel: lingurita de bicarbonat, scortisoara, cuisoarele,...

Paste de casa cu pui si mozzarella

In Pui la 23 Mai 2014

Se amesteca 200g faina cu  2 oua, sarea si uleiul de masline. Dupa ce s-au incorporat bine cele 2 oua, se pune si al 3-lea ou, se amesteca si se adauga faina in ploaie pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini si devine ca un aluat de paine mai tare. Se framanta pentru fix 15 minute timp...

Budinca de gris cu lapte si cirese

In Prajituri la 12 Mai 2014

   Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu 100g de zahar pana cand acesta s-a dizolvat. Am adaugat grisul in ploaie si am amestecat bine.     Intr-un bol am mixat bine albusurile pana cand au devenit o spuma foarte fina si tare, dupa care le-am incorporat foarte...

Supa crema de legume

In Supe la 7 Mai 2014

Incingeti intr-o oala mare uleiul si caliti ceapa tocata marunt. Adaugati si celelalte legume curatate intregi sau taiate mai mic(la final vor fi date prin blender). Puneti sare si apa cat sa treaca de 4 degete peste ele. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la  foc mic aproximativ...

Eclere cu vanilie

In Prajituri la 30 Apr 2014

Daca doriti totusi sa faceti si o glazura de ciocolata, puneti doar 80 g de zahar in crema. Pentru glazura recomand 100 g ciocolata alba topita in 50 ml smantana pentru frisca sau frisca lichida. Cum se prepara? Dupa ce smantana incepe sa fiarba, se adauga ciocolata si se topeste usor la foc...

Cheesecake cu zmeura

In Prajituri la 23 Apr 2014

   Ingredientele pentru crema si decor se prepara la rece. Deci indicat ar fi sa stea  la rece cu 2-3 ore inainte de a le folosi. Zmeura se lasa la decongelat daca este congelata, deoarece se va folosi si sucul acestora. Se pot pune mai multe fructe, eu doar atat am folosit...

Salata de icre de crap

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2014

   Daca icrele sunt cumparate, atentie la sare deoarece comerciantii pun multa sare. Indicat ar fi sa nu mai adaugati deloc. Daca sunt proaspete direct din peste, se adauga 1/2 lingurita sare si se tin la rece pentru 1-2 zile. Se mai adauga in timpul prepararii in caz de este nevoie....

Salata de ton cu fasole rosie

In Ton la 11 Apr 2014

Se pun intr-un blender ingredientele dupa cum urmeaza: fasolea spalata bine si scursa, tot sucul de la lamaie, 1/2 legatura patrunjel tocat, 1 varf lingurita sare, 1 varf lingurita piper si 3 linguri ulei de masline. Se mixeaza timp de 2 minute dupa care  compozitia obtinuta se transfera...

Tigaie picanta

In Mancaruri cu carne la 9 Apr 2014

   Daca nu sunteti fani mancarurilor picante, va recomand sa puneti mai putin praf de chilli.    Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 3 linguri de ulei. Se adauga salamul chorizo feliat subtire pana ce acesta isi schimba putin culoarea. Se adauga ardeiul taiat cuburi...

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

In Dulciuri la 8 Apr 2014

 Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol se mixeaza ouale impreuna cu esenta de vanilie, coaja de lamaie si bicarbonatul de sodiu. Se adauga branza de vaci, se amesteca bine toate ingredientele dupa care se adauga si faina cernuta. Consistenta aluatului trebuie sa fie ca o...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    

Postari recente

publicat la 17.03.2015

Farfalle cu rosii, ardei si naut

publicat la 05.03.2015

Tort "Opera"

publicat la 27.02.2015

Placintele cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]