Tigaie picanta

de Bucataria Stefaniei in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2014 | 5839 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si totodata foarte, dar foarte gustoasa. Recunosc ca ultima portie a fost foarte mica si chiar am spus: "Doar atat? Nu mai este? :(" Binenteles ca a doua zi am facut iar. Iata si reteta:

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de fasole boabe rosie (800g)
  • 1 conserva de porumb
  • 200ml pulpa de rosii
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 3 cepe mici
  • 200g salam chorizo
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rasa praf de chilli
  • 3 foi de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 200ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

   Daca nu sunteti fani mancarurilor picante, va recomand sa puneti mai putin praf de chilli.

   Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 3 linguri de ulei. Se adauga salamul chorizo feliat subtire pana ce acesta isi schimba putin culoarea. Se adauga ardeiul taiat cuburi si porumbul. Se acopera si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute.

   Dupa ce au fiert, se adauga sucul de rosii, usturoiul maruntit, foile de dafin si toate mirodeniile. Se amesteca si se gusta. Atentie la chilli.

   Se adauga si fasolea si se fierb impreuna pentru aproximativ 5 minute, dupa care se adauga apa. Se acopera si se mai tin pe foc pentru aproximativ 10-15 minute, pana cand toata compozitia devine putin mai uscata.

   Sa aveti pofta!

   Pentru mai multe detalii puteti accesa: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2014/03/tigaie-picanta.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

laura_n 1

11.04.2014, 15:58

pe gustul meu!

Bucataria Stefaniei 1

11.04.2014, 18:02

da si pe gustul nostru, este bestiala.

Bya Ralu 1

30.10.2014, 16:33

Bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate