Tigaie picanta

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2013 | 2985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc
  • 1 piept pui
  • 2 - 3 carnati
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • adrei iute
  • cimbru, oregano
  • rosii in bulion, bulion
  • legume congelate
  • patrunjel pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se taie bucati mici carnea de porc, pui si carnatii.


Intr-o cratita punem putin ulei, carnea de porc, amestecam, dupa care turnam un pahar cu vin alb si unul cu apa. Lasam sa fiarba pana se evapora lichidul, daca consideram ca mai trebuie lasata carnea, mai adaugam apa. In cratita adaugam rosiile in bulion si amestecam. Urmeaza carnatii si carnea de pui, dupa care spre final punem legumele ( care au fost preparate cf instructiunilor de pe pachet ).


Mai adaugam putin bulion, sare, piper, ardei iute si usturoi taiat feliute mici.


Se aseaza in farfurie si se orneaza cu o frunza de patrunjel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

danakarin 1

02.02.2013, 18:52

Pare bun de tot!

Bya Ralu 1

02.02.2013, 19:53

bun tare|

Rocsi 1

02.02.2013, 20:42

Mmmm bun tot ce e in farfurie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate