JustLoveCookin

1

Bucataras
incepator

Bologna

Bucataras din 08.11.2010

RETETE55
PRIETENI7
Retete / Paste

Spaghetti cu ansoa

In Spaghete la 31 Ian 2011

Punem pasta la fiert in apa cu sare avand grija sa o scurgem cu un minut inainte de timpul precizat pe cutie, deci “al dente”. Curatam cateii de usturoi si ii zdrobim usor cu podul palmei sau lama unui cutit. Scurgem fileurile de ansoa si le taiem marunt. Punem cateii de...

Spaghetti alla carbonara

In Spaghete la 26 Noi 2010

Intai punem apa la fiert, pentru spaghetti. Apoi taiem bacon-ul in cubulete mici si il punem la prajit intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline pana devine aramiu si crocant. Spargem 3 oua intr-un castron mare, le batem putin si adaugam parmezanul ras si un praf de sare (eu am pus si 2...

Paste cu dovlecei si rosii cherry

In Penne la 12 Noi 2010

Taiem ceapa in feliute subtiri si o calim in 2 linguri ulei de masline in care am pus 2 catei de usturoi.Cand prinde putina culoare adaugam dovleceii spalati si taiati feliute cat mai subtiri. Scoatem cateii de usturoi fiindca daca se ard,vor da un gust amar uleiului. Dupa cca 10 minute...

Lasagne alla bolognese

In Lasagna la 11 Noi 2010

Prepararea foilor: Se pune faina intr-un castron sau pe planul de lucru,si se formeaza o gropita in mijoc in care spargem ouale si adaugam spanacul.Cu ajutorul unei furculite amestecam,aducand faina de pe margini,dupa care incepem sa il framantam cu mainile,pe planul de lucru.Biluta...

Tagliatelle facute in casa

In Paste la 10 Noi 2010

Punem faina pe planul de lucru ,si facem o gropita in mijloc,unde spargem ouale. Cu o furculita incepem sa batem ouale,aducand putin cate putin faina de pe margini. Cand ouale au fost absorbite de faina,incepem sa framantam aproximativ 10 min pana obtinem un aluat elastic si omogen. In...

Gnocchi

In Paste la 9 Noi 2010

Se spala cartofii si se fierb in coaja,dupa care se paseaza si se pun peste faina. Se adauga un ou,se framanta toate ingredientele pana se obtine o biluta compacta. Aluatul rezultat se imparte in 3 turtite. Se ruleaza baghete ceva mai groase decat un deget si cu un cutit se taie bucati...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]