JustLoveCookin

1

Bucataras
incepator

Bologna

Bucataras din 08.11.2010

RETETE55
PRIETENI7
Retete / Pizza

Mini Pizza

In Pizza la 3 Dec 2010

Dizolvam drojdia cu apa (sau laptele) si zaharul si le punem peste faina , framantam usor,apoi punem untura si uleiul. Amestecam putin,iar cand capata consistenta,adaugam si sarea.Va trebui sa obtinem un aluat relativ moale,insa elastic.Dupa ce am terminat framantatul,acoperim cu folie...

Pizza margherita

In Pizza la 26 Noi 2010

Dupa ce am intins aluatul in tava,plimbam deasupra putin ulei de masline(puteti folosi mai mult decat mine).  Deasupra,cu ajutorul dosului unei linguri intindem bine cele 300 g de suc de rosii sau de rosii decojite,carora le-am scos semintele si le-am facut piure.Presaram busuiocul...

Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )

In Pizza la 26 Noi 2010

Intindem aluatul cu mainile in tava iar cu dosul unei linguri imprastiem putin ulei de masline peste tot aluatul.Adaugam apoi sosul de rosii, presaram putin oregano si busuioc si il lasam pana pregatim topping-ul. Ardeii grasi ii spalam, ii curatam de samburi si ii taiem feliute.Intr-o...

Piadine Romagnole

In Piine la 26 Noi 2010

Amestecam faina necernuta cu sarea si bicarbonatul,apoi cu untura la temperatura camerei sau uleiul.Adaugam laptele/apa tot la temperatura camerei si framantam un aluat elastic si ferm,nu va fi prea moale.Acoperim cu o folie,si lasam 30 minute. Impartim aluatul in 4 bilute egale de cca...

Pizza patate e formaggio

In Pizza la 14 Noi 2010

Punem faina in mijlocul plansei de lucru sau intr-un vas,si facem o gropita in mijloc.Dizolvam drojdia in apa calduta cu zaharul si o turnam peste faina.Amestecam pana aluatul prinde consistenta,apoi adaugam cele  uleiul de masline si sarea,continuand sa framantam.Sarea trebuie tinuta...

Panini Laugenbrot

In Piine la 12 Noi 2010

Punem intr-un vas faina, facem o gropita in centru unde adaugam drojdia dizolvata in apa si amestecata cu o lingurita zahar. Adaugam si untul la temperatura camerei taiat in cubulete si incepem sa framantam. Cand aluatul a capatat putina consistenta adaugam sarea si framantam pana obtinem...

Chifle de hamburger

In Piine la 10 Noi 2010

Intr-un castron, punem faina, sarea iar in mijloc facem o gropita in care turnam laptele ,unde am dizolvat deja drojdia cu zaharul. Adaugam si untul la temperatura camerei si framantam pana obtinem un aluat elastic.Lasam aluatul la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer,timp...

Focaccia alle erbe e pomodorini

In Piine la 10 Noi 2010

Diluam drojdia in apa/laptele caldut amestecat cu 1 lingurita de zahar (cealalta lingurita o vom folosi aproape de sfarsit) si le turnam in gropita pe care am facut-o in centrul fainii. Framantam putin iar apoi intindem aluatul intr-un dreptunghi peste care punem uleiul  (untura/...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]