Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Numele original fiind Pumpkin bread....nu prea se obisnuieste folosirea dovleacului la noi altfel decat in placinte ...dar eu am zis so o incerc si nu mi-a parut rau...!
Incepem cu prepararea piureului de dovleac: -dovleacul se spala ,se taie in doua si se da la cuptor pana se inmoaie, -se curata de pe coaja cu ajutorul unei linguri si se paseaza. Incepem prepararea aluatului: -dovleacul se amesteca pe rand cu: uleiul,ouale si sucul de portocale, -faina se amesteca cu:zaharul,sarea,bicarbonatulsi condimentele Cele doua compozitii se vor amesteca intr-un castron mai mare iar la final adaugam nucile maruntite. Compozitia obtinuta se toarna in tava de chec uns si tapetata cu faina
Se da la cuptor 50-60 min la 180 Grade treapta 4 la cuptorul cu gaz.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult