Prajitura cu branza

de rodicamaria in Prajituri, 19 Iun 2011 | 4620 vizualizari

 

Este prima reteta care o postez,asa ca va rog sa fiti ingaduitori cu exprimarea si cu aranjarea in pagina.Prajitura de altfel este foarte buna !

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 1 ou intreg
  • 125 g zahar
  • 1 praf de copt(sau cat scrie pe pliculet ca este necesar la 250 g faina)
  • 30 g cacao
  • 2 linguri smantana

Pentru crema:  

  • 750 g branza dulce
  • 250 g zahar
  • 4 galbenusuri ou+4 albusuri
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 125 g unt
  • 2 linguri smantana groasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:



Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se adauga 2 linguri smantana.



Se lasa un botz deoparte si apoi se intinde o foaie in tava tapetata cu unt si faina.



Apoi se pune crema din:



750 g branza dulce



250 g zahar



4 galbenusuri ou



1 plic budinca de vanilie



125 g unt



2 linguri smantana groasa



Se amesteca toate la un loc si se adauga albusurile spuma.Se toarna in tava peste foaia de aluat si se rade botzul de aluat ramas.



Se coace la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

rodicamaria 1

24.06.2011, 18:47

Aseara am comandat lapte condensat pe site,azi m-a sunat o domnisoara tare draguta si o sa-mi trimita 3 cutii cu posta,saptamana viitoare!

gaby_duceag 1

24.06.2011, 18:53

Eu l-am primit astazi. Multumesc delatte.ro. Imi vine sa-l pap cu lingura ))).
Deci, sunt foarte rapizi

adry88 1

02.07.2011, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si bezea