Alte negrese sau negrute Americane

de Mitinita in Prajituri, 3 Dec 2010 | 6528 vizualizari

 

Pai,doar nu era sa ma opresc numai la o reteta. Mi-a placut si asta si pentru o vreme cred ca am saturat familia de ciocolata. Sunt vreo cateva zile bune ca nu mai cere nimeni. I-am lecuit!!! Precis pentru o vreme...nu prea indelungata,cred eu. O singura problema: sunt foarte greu de fotografiat si alegand un cadru alb nu ajuta deloc! Ies 24 de portii si fiecare portie (42 gr) are cam 145 calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 2/3 cana zahar
  • 3/4 cana cacao
  • 1 1/3 cana faina
  • 1/2 ,lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 3/4 cana unt sau margarina topita
  • 1 plic de zahar vanilat
  • nuci,chipsuri de ciocolata (optional) - mie imi plac negresele cu nuci
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alte negrese sau negrute Americane:

Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide). Se amesteca impreuna si se toarna in tava unsa. Eu folosesc o tava de marimea 39x27 cm.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil,si se tine cam 18-25 minute.

O negresa perfecta este atunci cand introduci scobitoarea in ea si iese usor umeda cu putin aluat pe ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alte negrese sau negrute Americane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Sidy 1

03.12.2010, 14:43

Imi plac negrutele tale 5 furcute

epurasha2bb 1

03.12.2010, 15:27

Miti arata tare apetisante negresle tale americane!5f!

gaby_duceag 1

03.12.2010, 17:26

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negrese cu gem