Alte negrese sau negrute Americane

de Mitinita in Prajituri, 3 Dec 2010 | 6445 vizualizari

 

Pai,doar nu era sa ma opresc numai la o reteta. Mi-a placut si asta si pentru o vreme cred ca am saturat familia de ciocolata. Sunt vreo cateva zile bune ca nu mai cere nimeni. I-am lecuit!!! Precis pentru o vreme...nu prea indelungata,cred eu. O singura problema: sunt foarte greu de fotografiat si alegand un cadru alb nu ajuta deloc! Ies 24 de portii si fiecare portie (42 gr) are cam 145 calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 2/3 cana zahar
  • 3/4 cana cacao
  • 1 1/3 cana faina
  • 1/2 ,lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 3/4 cana unt sau margarina topita
  • 1 plic de zahar vanilat
  • nuci,chipsuri de ciocolata (optional) - mie imi plac negresele cu nuci
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alte negrese sau negrute Americane:

Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide). Se amesteca impreuna si se toarna in tava unsa. Eu folosesc o tava de marimea 39x27 cm.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil,si se tine cam 18-25 minute.

O negresa perfecta este atunci cand introduci scobitoarea in ea si iese usor umeda cu putin aluat pe ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alte negrese sau negrute Americane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Sidy 1

03.12.2010, 14:43

Imi plac negrutele tale 5 furcute

epurasha2bb 1

03.12.2010, 15:27

Miti arata tare apetisante negresle tale americane!5f!

gaby_duceag 1

03.12.2010, 17:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata